Tarhalla on juoksut parhaillaan kuudella nartulla, kellä missäkin vaiheessa. Nuna ja Lilli humputtelevat keskenään, Rulla asustelee yksin. Taigakin tiputtelee. Siskonsa Piika näköjään myös, mutta emänsä Kuura ei. Kuuran astuttaminen saa nyt sitten varmaan jäädä toteuttamatta. Mutta onhan noissa sen tyttärissä kaikki potentiaalisen hyviä jatkoa ajatellen. Taigan astuttamista tähän juoksuun pyörittelen mielessäni. Gubben pallivika harmittaa tosissaan, mutta minkäs sille voi.
                                                                                                                         
Roxy ei toivottavasti ole tärpeissä, sillä Trulli survoi itsensä maanantai-iltana ruoan päälle naapuritarhaan vierailulle. Uskomattoman pienestä välistä mahtuu husky. Kello oli jo yhdeksän illalla ja valot sammutettu tarhalta, kun iltajoikaamisen seasta aavistelin jotain muutakin. Ikkunasta kuulin että joku kiljuu, ryntäsin tarhalle t-paidassa ja kotiseslongeissa, jalkaan vetäsin kuistilta Jarin roimavartiset. Siellähän ne olivat, Roxy kopissa selällään ja Trulli puoliksi ulkona, Roxy kiekui ja Trulli yritti pysytellä paikallaan. Toivoin ettei tämä olisi niitä nalkkeja jotka kestää puoli tuntia, pakkasta oli muutama aste. Irtosivathan ne siitä, jätin Trullin sinne missä olikin, ei ne enempää vahinkoa ehtisi saada aikaan, aamulla miettisin uudet järjestelyt. Villasukat haisi karmealle, sillä isännän roimavartisissa taisi olla muikunroiskeita sisäpuolellakin, luntakin niihin oli tietysti satanut.
Roxyn ultraan aikanaan ja jos vipinää on, niin puretaan. Molemmat koirat ovat sinänsä käyttökelpoisia, mutta eivät yhdistelmänä.

Cheriltä löytyi molempien korvien alta poskista rupiset laikut. Mitä ne lopulta ovat, en vielä tiedä, mutta Cheri muutti eilen sisälle, elämänsä ensimmäistä kertaa. Sitä ei kyllä huomaa mistään, sillä tiitterä pulla on kuin kotonaan. Suuri Hirvikoira Elmeri tuli myös alkuillasta metiltä ja jäi tietysti sisälle yöksi. Molemmat saivat vähän hirvenroippeita ja siellä ne pötköttivät tuvan matolla yönsä, vaikka koko talo oli käytössä.
Sopu ja yhteiselo olivat toki itsestään selvät, mutta siskokset Cheri ja Crista eivät muuten ole samoilla linjoilla urosmaun suhteen. Cristahan asui sisällä pari kuukautta toissa vuonna juuri näihin aikoihin.


Picture


Cheri ja Elmeri


Cheri ei käsitä mikä tässä punaisessa pystäriherrassa nyt on niin ihmeellistä, tuossahan se vain maataretkottaa. Elmeri taisi olla tyytväinen rauhallisesta seuralaisesta.

Picture


Crista je Elmeri


Cristan mielestä Elmeri on aivan ihana ja hot! Mahtava mettäkoira jolle piti keikistellä ilta toisensa jälkeen. Elmeriä touhukas blondi vähän taisi rasittaa.                                                                      *     *     *     *     *

8/29/2023 09:01:29 am

Nicce post

ReplyLeave a Reply.