Cheristä siis lähtivät väiveet kaksi vuotta vanhalla Frontline-ampullilla, samoin Elkusta (jossa niitä ei ollutkaan). Tarhalla muut joutuvat häätöä odottamaan, sillä maanantaista asti on satanut enempi vähempi kaatamalla vettä. Pakkasta lupailtiin ensin jo keskiviikolle, mutta nyt vasta perjantaille.
Rapsuttelut ovat lisääntyneet muutamaan koiraan, silti suurin  osa ei rapsuttele.

Cheri-pulla on Crista-siskonsa tavoin ottanut tämän kotisisäkoirahomman aivan tosissaan. Minä olen aamuisin lähtenyt töihin viimeistään puoli kahdeksalta, ja palaillut sitten kuuden maissa. Jari on toki Cheriä ja Elkkua ulkona käyttänyt, mutta Cheripä ei suostu pissaamaan. Voi hyvät hyssykät. Itepähän tietää. Muutenkin Cheri on niitannut itsensä tuohon samaan paikkaan tuvan matolla. Sillä on toki koko talo käytössä yötä päivää, mutta ei se kovin paljoa itsekseen peippaile. Mistähän ne hirmutarinat kaiken tuhoavista huskyista saa alkunsa..?    No, varmaan ihan aiheesta, mutta Cheri ei todellakaan kuulu niihin. Eikä meillä kukaan muukaan sisällä asunut ole vahinkoa aiheuttanut.       Jaa...no... Senja söi kahden viikon sisälläasumisen jälkeen molemmat gpsr-piuhat...  á 40e   mutta onneksi ei saanut itse tsäkäriä kun oli järsinyt myös seinässä olevaa tietsikan sähköjohtoa.       Trulli asui paluunsa jälkeen eka yön sisällä...saldo:  tuhottu ompelukoneen johto; sekä sähköliitäntä että poljin.

Picture

Cheri ei saavutetuista eduista luovu. Tässä kohtaa tuvan matolla se päivystää suurimman osan ajasta, vaikka mikä olisi. Jossain vaiheessa iltaa se onnistui syömään Elmerinkin loppunaput kun itse olin puhelimessa ja Jari paistoi muikkuja. Ovela pikku sittiäinen.
Leave a Reply.